Tonton Playboy Itu Suami Aku Episod 22

Playboy Itu Suami Aku

Tonton online Drama Playboy Itu Suami Aku Episod 22. Drama Playboy Itu Suami Aku yang bersiaran setiap hari Isnin hingga Khamis jam 7 malam di TV3.

Sinopsis

Puan Sri dan Tan Sri tersenyum gembira mengantung frame gambar perkahwinan Adrian dan Afina. Mereka berdua telah berkahwin dalam satu majlis yang grand di sebuah hotel mewah. Sementara di dalam bilik tidur pula, Adrian membuat pengakuan di depan Afina yang dia tidak pernah teringin pun dengan perempuan macam Afina tetapi dia terpaksa ikutkan semua kehendak Puan Sri dan Tan Sri semata-mata kerana mahu menjadi CEO syarikat. Selepas semua saham dipindah milik ke atas namanya dan dia di lantik menjadi CEO, perkahwinan mereka akan difikirkan semula. selepas Adrian keluar dari bilik, Afina menangis. Namun dalam hati dia bertekad untuk cuba sehabis mungkin memikat hati Adrian dan menjadi isteri yang taat. Adrian memberitahu Puan Sri dan Tan Sri yang dia telah membeli sebuah apartment mewah dan mahu belajar hidup berdikari. Petang itu juga Adrian membawa Afina pindah dari rumah Tan Sri ke apartment mereka. Adrian bijak berlakon.

[button type=”large” color=”black” rounded=”1″ link=”http://bit.ly/198LmP1″ ]Tonton Online Playboy Itu Suami Aku Episod 22 Via Dailymotion[/button]