Tonton Online Maaf Jika Aku Tak Sempurna Episode 16

Maaf Jika Aku Tak Sempurna

Maaf Jika Aku Tak Sempurna telah pun memasuki epsiod 16, Drama 32 episod ini dilakonkan Fahrin Ahmad, Sara Ali, Hefny Sahad, Ika Nabila, Amy Mastura, Tasha Shilla dan ramai lagi.

Sinopsis drama Maaf Jika Aku Tak Sempurna

Melina adalah seorang gadis yang meningkat dewasa. Hidupnya penuh dengan perkara mengasyikkan hingga dia lupa dosa pahala. Sikapnya menimbulkan gundah kepada ibu bapanya. Kerana terpaksa Datuk Zakri meminta Luqman untuk mengawasi Melina. Setiap hari mereka pasti bertengkar. Kehidupan Melina dan luqman berbeza macam langit dan bumi.Wasiat Datuk Zakri kepada bapa Luqman Rashid yang mahu mereka disatukan. Walaubagaimanapun. Luqman terima Melina seadanya sebagai isteri. Dalam benci ada rindu.Mereka hidup bahagia hinggalah badai datang menguji kesabaran kedua hati.

Zieta telah merancang sesuatu. Dia marah kerana Melina berjaya merampas Harith darinya. Walaupun Melina dan Luqman telah berkahwin, Harith masih menyimpan perasaan padanya. Zieta juga menyimpan perasaan pada Luqman tapi tidak dilayan. Luqman ditangkap khalwat. Melina terlalu kecewa. Dapatkah Luqman menyakinkan Melina cintanya hanya pada Melina? Nantikan kesudahannya dalam drama Maaf Jika Aku Tak Sempurna.

Tonton Online Maaf Jika Aku Tak Sempurna Episode 16 di http://www.tonton.com.my/livetv sekarang

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *