Sinopsis Drama Vanilla Coklat

Aiman, Izara, Jalan cerita Vanilla Coklat, Lestary Vanilla Coklat, Para pelakon dalam Vanilla Coklat, Promo Vanilla Coklat, Sinopsis Vanilla Coklat, Sinopsis Vanilla Coklat Lestary TV3, TV3, Vanilla Coklat

Drama Vanilla Coklat merupakan sebuah drama komedi romantik yang diarahkan oleh Emi Suffian Sabhe. Drama ini menggandingkan Izara Aishah dan Aiman Hakim Ridza daripada rancangan televisyen realiti “Mentor 5? sebagai peneraju utama. Drama Vanilla Coklat bakal menyusul di slot Lestary TV3 pada setiap hari Selasa, jam 9.00 malam bermula 20 Disember 2011 di TV3.

Sinopsis Drama Vanilla Coklat Slot Lestary TV3

Drama Vanila Coklat mengisahkan tentang kisah pelajar lelaki dan perempuan yang saling membenci antara satu sama lain. Namun atas permintaan keluarga, mereka dipaksa berkahwin tanpa rela. Akan tetapi sebelum perkahwinan berlangsung, mereka telah menetapkan satu perjanjian selepas enam bulan berkahwin, mereka akan bercerai dan mengikut haluan masing-masing.

Selepas itu, apakah yang akan berlaku ? Adakah mereka akan jatuh cinta ataupun terus membenci diantara satu sama lain dan seterusnya memutuskan untuk bercerai ? Jadi sekiranya anda ingin menetahui kebenarannya. Jangan ketinggalan untuk menyaksikan Drama Vanilla Coklat ini yang akan dipaparkan bermula pada setiap hari selasa pukul 9 malam bermula 20 December ini.

4 thoughts on “Sinopsis Drama Vanilla Coklat”

  1. noor usna aqilah binti rozali

    salam,akak lisa berlakun best lah,tapi akak tlong doa kan saya agar UPSR saya dapat 5A tau(amin) semoga bahagia selalu gan abg yusry tau tapi akak berlakun gan abg amir yg berlakun cerita VANILA COKLAT saya suka akak berlakun,cantik lak pula 2 dan comel saya suka,saya suka akak tlong doa kan saya tau saya nak bangga kan kedua ibu bapa saya

  2. siti amisha bt. zainuddin

    salam.akak lisa brlkun best lh klau akak brlkun lage bge thu tau. akak brlkun mcm mrah tpe SO SWWET.akak lisa doa kn sye dpt 5A dlam UPSR sbb sye bdk thun enam.akak lisa cntk klau akak lisa mrah.bye’bye’bye.SEMOGA DAPAT BERLAKUN DGN BAIK.okey?

  3. noor usna aqilah bt rozali

    salam akak zahra gah wat pe 2? akak blh tolong x doa kan saya dalam upsr saya nak jadi doktor atau artis je saya nak banga kan ibu saya dan ayah saya mahu bangga kan kedua ibu bapa saya muah…………………………………………………………………………………………………………………. semoga bila kahwin nanti bahgia tau bye………………………………………………………………………………………………………………….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *