Gadis Minta Pandangan Besarkan Payudara Cara Selamat Dan Berkesan

onani melancap

Produk Membesarkan Dan Menegangkan Payudara Yang Kendur. Selamat Dan Lulus KKM. Dapatkan segera di http://besarkanpayudara.com

Adakah sebarang cara yang berkesan dan selamat untuk besarkan payudara? Apakah panda­ngan doktor mengenai produk mengepam payudara dan krim membesarkan payudara yang ada di pasaran?

Untuk makluman saya baru sebulan berkahwin dan masalahnya saya mempunyai payudara yang kecil. Sebenarnya saya malu pada suami dengan keadaan payudara yang kecil itu sedangkan saya kini berumur 21 tahun.

Idah
Petaling Jaya, Selangor.

Anda mungkin tidak perlu menunggu lama kerana kehamilan lazim­nya menjadikan payudara wanita membesar sehingga terpaksa menukar saiz pakaian dalam.

Pembesaran ini berlaku akibat peningkatan paras hormon estrogen sewaktu kehamilan. Ini satu kaedah yang selamat.

Krim yang anda maksudkan mungkin me­ngandungi bahan hormon estrogen yang boleh mendedahkan seseorang kepada penyakit lebih-lebih lagi jika dia mengalami masalah pengeluaran telur yang dinamakan anovulasi atau oligo-ovulasi. Begitu juga dengan pil berhormon yang juga boleh membesarkan payudara tetapi mungkin memberikan kesan sampingan yang lain pula.

Sumber Pakar Sakit Puan Harian Metro

Produk Membesarkan Dan Menegangkan Payudara Yang Kendur. Selamat Dan Lulus KKM. Dapatkan segera di http://besarkanpayudara.com

1 thought on “Gadis Minta Pandangan Besarkan Payudara Cara Selamat Dan Berkesan”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *