Mencari Teman Lelaki Untuk Memenuhi Keperluan Naluri

mencari lelaki

Dizaman serba modenn ini ramai juga wanita yang tidak mahu dikongkong dan diikat dengan ikatan yang serius. Mereka mencari lelaki hanya sekadar untuk memenuhi keperluan naluri masing-masing seperti seperti teman berbual, seksual dan belaian. Dalam pada masa yang sama,dia tak mahu pasangannya mengongkong kehidupan masing-masing.

Kebiasaanya untuk menemukan pasangan yang menginginkan seks adalah dengan mengungkapkan minat seksual anda dari awal. Katakan padanya bahwa sekarang anda tidak bersedia untuk hubungan serius.Dengan cara ini dia dapat memutuskan apakah si dia ingin meneruskan atau tak ikatan dengan anda.Tidak semua wanita akan menerima seks tanpa ikatan dan ada juga wanita yang hanya menginginkan hubungan seksual tanpa ikatan yang serius.

Tetapi, awas jika anda mencari pasangan seperti ini dibayangi kehidupan yang tidak bermoral. Secara tidak langsung anda terdedah kepada pergaulan bebas.

102 thoughts on “Mencari Teman Lelaki Untuk Memenuhi Keperluan Naluri”

  1. mana girl k.l yg bole main blkg,kulit putih,cipap bersih xde bulu,rambut lurus,mata kuyu

  2. Paksu Paksu Bob

    Mencari teman yg boleh noty noty
    Pada girl yg tengah sangap tu….
    Email lah aku.

  3. sy xnakal sangt…sikit2 bole la nakal…heheheheh
    nie no fon 017-4484 (wechat and whatsup)bole pkai no nie…tq..
    cepat2 sebelum terlambat.hahahhahahaha

  4. Mencari Wanita / Janda Sebagai Teman Tapi Mesra

    Saya Sham, orang kedah, umur 37 tahun, dah kawin, anak 2 orang , saya sedang mencari wanita / janda yang mempunyai kesemua atau salah satu daripada ciri2 kat bawah ni:-
    a) Bukan isteri orang ( janda dialu2kan )
    b) Lebih mementingkan perhubungan mesra selain daripada seks
    c) Ikhlas dalam menjalinkan sebarang bentuk perhubungan
    d) Berfikiran terbuka dari segala segi
    e) Tak cantik tak apa asalkan ayu dan manja
    f) Umur sekitar 40 tahun
    g) Tak kisah ada anak ataupun tiada anak
    h) Saiz buah dada 40” ke atas, lagi besar lagi bagus
    i) Yang berpendapatan sendiri di alu2 kan
    j) Sentiasa kerap berhubung & ada masa untuk bersama
    k) Tak ambil mudah / ringan pada apa yang saya minta
    l) Mementingkan kepuasan & kebahagian bersama

    Jika awak ada di antara ciri2 di atas maka awaklah wanita / janda yang saya cari2. Area mana tak kisah asalkan rakyat Malaysia je. Hubungi / sms Sham 01 jika sudi……

  5. Utk girl Area jb,x kira status atau umur Yg dahaga kn belaian seorang lelaki..call or sms my no ..01

  6. Hi saya lelaki umur 22 terlalu inginkn sex dgn wanita berumur dlm 35-49
    Sblum ni asik tgk video lucah je (sebab saya salu tinggal sorang kt rumah)
    Tlg saya… Saya tak tahan dh… Area jb.
    Email butir anda di “s

  7. saya berminat menjadi sahabat baik kepada mana2 janda yang sepi dlm kedinginan yang memberangsangkan pls cl me zam 0137278 kecuali hari sabtu saya out station line hp tak pasti clear or not ok.

  8. ingin mencari kenalan wanita2 yang dlm kesepian serta boleh memberi layanan dan jagaan kasih sayang kepada sy sebaik mungkin dan saya juga akan memberi 10 kali ganda kasih dan sayang serta belaian yang tak terkira seada nya ((whatever pls contact my hp no:012454))any time,any way n any come to c me at kl ok cak—-

  9. mencari kakak angkat andartu atau yang berumur cikit pun tak mengapa serta akak2 janda yg jujur dan ikhlas untuk bersahabat mesra,manja dan nakal bersama seadanya ok. <> so if u free time pls2 lah cl me or sms my hp nmber ok byeeee… miss to u all

  10. cari adik2,akak2 dan ibu2 tunggal yg manja2,mesra2 alam.pls cl me 24hrs 012 don,t wory n jgn malu2, dan jgn segan2 silu dan pilu ok i love u!

Comments are closed.