Filem KL Gangster 2 Trailer Dan Sinopsis

KL gangster 2

KL Gangster 2 ialah sebuah filem aksi yang diarahkan oleh Syamsul Yusof dan dibintangi oleh Aaron Aziz, Ady Putra, Soffi Jikan, Syamsul Yusof danRosyam Nor. Filem ini akan ditayangkan pada 3 Oktober 2013.

Sinopsis

Mengisahkan dua beradik iaitu Malek dan Jai terjebak dalam dunia samseng setelah kematian bapa mereka 10 tahun lalu. Sejak kematian si bapa, kehidupan mereka sekeluarga dalam serba kesusahan dan mereka juga sering ketakutan gara-gara ugutan daripada kumpulan gangster yang menagih hutang ayah mereka.

Disebabkan kesempitan wang, Jai menjadi semakin liar hingga sanggup melakukan apa saja bagi mengubah nasib hidupnya walaupun mendapat tentangan hebat daripada keluarganya. Malek semakin buntu memikirkan masalah yang dihadapi, lebih-lebih lagi apabila laporan doktor mengesahkan ibu mereka mengidap penyakit barah. Keadaan bertambah perit apabila kakaknya, Zati diperkosa.

KL Gangster 2 Movie Online

Private Youtube Video ! Sila Like, Tweet Atau G + 1 Dahulu Dan Tunggu beberapa Saat Untuk Melihat Kandungan Video.

[viral-lock]

[button type=”large” color=”black” link=”http://bit.ly/15LYPI4″ ]KL Gangster 2 Full Movie Online[/button]

KL Gangster 2 adalah kisah SEBELUM KL Gangster 1.Kisah sebelum Malik dipenjarakan.Bukan sambungan filem yg pertama.Prequel means BEFORE atau “kisah sebelumnya”.

[/viral-lock]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *