Filem Desolasi Syafiq Yusof Ditayangkan 8 Disember 2016

desolasi

Satu filem terbaru akan datang hasil karya Syafiq Yusof. Filem bertajuk desolasi bakal ditayangkan kepada umum pada 8 Disember 2016.

Pelakon utama filem ini adalah Syamsul Yusof dan dibantu oleh Bella Dally, Pekin Ibrahim dan Dato Jalalludin Hassan. Memang banyak filem yang dilakonkan oleh Pekin Ibrahim [Volkswagen Kuning, Rock Bro!, Surf This Love, Kampung Drift] sekarang ini tidak kira sebagai pelakon utama atau watak pembantu.

Profil filem Desolasi

Bahasa : Melayu
Pengarah : Syafiq Yusof [KL Special Force, Villa Nabila, Abang Long Fadhil]
Pelakon : Syamsul Yusof, Bella Daily, Pekin Ibrahim, Dato Jalalludin Hassan, Aida Khalidah, Jacky Kam, C. Kumaresen dan Siraj Sheikh AlSagoff.
Fotografi : Azami Alias
Penata Seni : Ridzuan Bin Mat Hussain
Cerita Asal : Syafiq Yusof
Solekan : JLo Touch
Penyunting : Syafiq Yusof
Penyelia Kesan Khas : Dinie Shuhaimi
Penata Muzik dan Bunyi : Imaginex Sdn Bhd
Penerbit : Dato Yusof Haslam
Pengarah/Lakon Layar : Syafiq Yusof
Studio : Skop Production
Tarikh Tayangan : 8 Disember 2016 [Malaysia, SingapurTrailer Filem Desolasi

poster-filem-desolasi

– Terbaik la trailer filem ni. Jalan cerita tak boleh agak dan aksi-aksi yang jarang boleh ditonton untuk filem melayu. Nampak watak Syamsul Yusof berkeliaran seorang diri di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur. Pastu keluar jet terbang, siap ada dinosour lagi. Haha. Bolehla pergi tonton di pawagam ramai-ramai nanti.

Skop Production mempersembahkan sebuah filem Syafiq Yusof “DESOLASI” yang akan ditayangkan dipawagam pada 8 DISEMBER 2016 seluruh Malaysia/Singapore/Brunei. Lakonan Syamsul Yusof, Bella Dally, Pekin Ibrahim, Dato Jalaluddin Hassan, Aida Khalida, Jacky Kam, C.Kumaresan, Siraj Alsagoff.

Tonton Trailer Desolasi Online

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *