Cara Pecahkan Dara Di Malam Pertama

Cara Pecahkan Dara Di Malam Pertama

Tips ini sangat sesuai digunakan pada malam pertama untuk pecahkan dara. Lebih-lebih lagi untuk melakukan persetubuhan dengan pasangan isteri yang masih dara merupakan suatu cabaran yang terpaksa ditempuh dengan sabar oleh pasangan pengantin.

Persetubuhan yang dimaksudkan untuk memecah dara perlu dilakukan dengan lemah lembut dan bertimbangrasa. Ini akan menolong meminimakan rasa kesakitan isteri sewaktu dara terkoyak menerusi tusukan pertama.

Cara Malam Pertama yang disarankan oleh orang Melayu ialah

Duduk bersila setelah melakukan istimta’ yang secukupnya. Isteri didudukkan menghadap suami dalam keadaan mencangkung dan farajnya berada di atas zakar.

Di sepanjang posisi ini dilakukan suami tidak memainkan peranan yang aktif, tetapi hanya mencumbu dan membelai isteri bagi meningkatkan kenikmatannya.

Zakar dihalakan ke arah lubang faraj, kemudian isteri akan memasukkan zakar ke dalam liang farajnya dengan memandukannya dengan tangannya dan kemudian menekan farajnya ke arah kepala zakar dan memasukkan zakar sedikit demi sedikit. Isteri akan berada di dalam keadaan nikmat dan sakit yang meningkat dan menurun semasa proses memecah dara.

Isteri akan membuat pilihan, dia akan menekankan farajnya agar zakar masuk lebih dalam apabila nikmat yang dirasainya lebih hebat dari kesakitan. Isteri akan berhenti sejauh mana dia merasa kesakitan lebih hebat dari kenikmatan.

Bila kenikmatan meningkat kembali, dia akan menyambung kerjanya itu, agar zakar dapat masuk lebih dalam. Dengan cara ini akhirnya dara terkoyak, dan kemudian persetubuhan akan diteruskan dalam posisi yang lain atau dihentikan lalu dilakukan pada masa yang lain.

Kenikmatan pada isteri masa memecah dara itu dapat ditingkatkan dengan cumbuan dan rangsangan dari suami ke arah buah dada, pinggang, tengkuk, leher, mulut dan telinga isteri.

Dalam ertikata lain, suami perlulah melakukan cumbuan yang berterusan agar isteri itu lupakan dirinya dan kesakitan. Menghisap lidah isteri adalah amat baik dilakukan pada ketika itu.

Komen: Ia memang sangat sesuai digunakan ketika memasukkan zakar ke dalam faraj isteri buat kali pertama. InsyaAllah sangat nikmat, lagi-lagi jika suami isteri melakukan french kiss ketika proses tusukan zakar ke dalam faraj.

80 thoughts on “Cara Pecahkan Dara Di Malam Pertama”

  1. pakcik teksi ni, lain mcm je marahnye yer,
    xkan la xrodok puki bini kot kan, marah sgt die dgn pompuan yer

    ntah2 pakcik teksi ni dah mati pucuk, heheheeee

    apepun, sebagai lelaki, sy sgt menyanjungi wanita, layanlah wanita sehemah2 nya,

  2. pee lh…ingat pmpuan je ke keji..abis tu yg ada kisah atuk rogol cucu..cucu rogol nenek..dan pmpuan kena cabul???salah pmpuan juga kee??fikir2 dan renung2 kn…bukan smua pmpuan sama…laki apa kurang nye…sblum nak share fikir dulu..

  3. Opp.sy msh truna lg x pnah cintan2 cm korg wt tp plik nape pmpuan mdah trpikat ngn laki yg ska ambl ksempatan sdangkn diluar sna baik rmai

  4. Dari A nyampe Z “kesimpulannya” mari kita muhasabah diri masing-masing
    dengan mengingat firman allah SWT :

    dan janganlah kamu mendekati zina sesungguhnya zina itu suatu perbutan yang keji & suatu jalan yang buruk (QS. Al israa 32 ).

  5. kesian pak cik nie… mesti die slalu tutuh dak pejabat die kan… ahahahaha x pon sbb die slalu kne reject… tu meroyan semacam tu.

  6. aku tlh brtemu cinte sejati

    Hahaha..kelakar habis dgr cite2 korg..pecah perut aku..aku pnh digoda oleh rmai lelaki..di wktu umur belasan thun..ayat ala2 pndai merayu2 lah knon..jiwang..pastu pndai bg alasan ktenye nk check msih ade dra atau tk sbb serius nk nikah..siap dh jumpe mak aku lg..hey c’Mon la..aku tkkn biar dri dprbdohkn..wlaupn aku mmg btl2 sygkn dorg..las skali laki aku yg dpt mlm prtma dgn aku..dgn halal nye..itu lh indahnye mlm ptame..aku kawin umur 18thn sbb tkut trjrumus dri ke lembah hine..so,masih nk ckp pompuan sume same?lps kawin pn msih ade jugk kwn2 llki yg mgode..cb nk ambil ksmptn gune habuan..sdg rmh tgge dlnde ujian..tp aku tk pnah bia dri hanyut dgn tipu dye org laki..krn aku syg kluarge aku…so msih nk ckp sume same..??

  7. bagus lagi kawin..malam2x bunuh org kafir..mksud saya,,sekali bermain dengan isteri..sama dgn mmbunuh 1000 org kafir..kn best klau bgitu..xyah lh nk buat dosa..klau sda ada bini..jan lh d kasih lama..goyang terus..no hal..

  8. Klau dah laki suke tebuk,pompuan lag suke klau x de dare.. klau ade,bag kat laki.. ishhh ishhh ishh.. m’mang gila smue ni.. 😛

  9. Astaghfirullah3x ….. Ingat allah jgn brgaduh pasal bnda yg mcm ni… Yg bak jadikan teladan ,yg buruk jadikan iktibar….. Allah swt sahaja yg tahu sape yg btol…

  10. nak ketawa tak juga.. . semua orang ada buat salah la…..semua sama la…pandai jak kata laki tak guna…..lu pikir apa semua laki sama ka lancat punya org!!!!bagi pak cik yg komen tu…..nak cakap fikir dulu…..ditegur marah….(aku nie makan garam sebelum kmu tau) garam apa garam babi…..kepada perempuan pula…..nak cakap fikir juga kalau dia dh marah hal dia la…..mna tau bini dia lari gan laki lain…….(sanine la)-bodo-idiot-babo-orokana-saa-palui…..semua ada sama salah jangan nak tunjuk diri tu hebat sangat!!!!!!

  11. bodohnya!! knpa mrh sngt ngn pompuan?? jaga skit yer mlut kau tu? pasal apa hina sngt ngn pompuan..kau ingt kau siapa?? mmg BUKAN SEMUA POMPUAN mcm tu lhh..npa ckp x gna otak?? klau dh mcm tu kau smakan ngn prmpuan2 alim kt luar sna?? fkir lh pkcik oii,jngn ikut sdp mulut..mak,ngn sedara kau pompuan mcm tu jga ker?? CAKAP MESTI GUNA OTAK..jngn kerana pnglmn,hbis prmpuan kau krjakan,,Syaitan pa yg merasuk kau ni..mulut kau nk sngt aq CILI..aq sbgai pompuan of course terasa..

  12. Bagosss sangattt lahhh semua nak salah kan pompuan abis Tu laki nie..ingt sooo perfect lahh sangat.. Kalau asyik nak salah kan pompuan tak yahh nak kawin dgn pompuan kann laki nak kan pompuan yg masih mentah rapat soo cool kann nnt sapa yg ckp tak pasal-pasal dapt kawin gan pompuan dari gro padan muka bir lahh klu pompuan tak de mahkota ke apa… Korang ingat nak kann kesedapan jelahh nak fikir kan hati korang… Kalau nak kesedapan pegi club haa.. Pegi lahh main puas-puas…. Maaf lahh saya bukan apa walau saya nie pompuan tapi pompuan pon ada hakkkk jugak jgn nak salah kan pompuan je tauu laki pon sama bila korang tak nak pompuan rosak korang kena dulu mimpin pompuan wanita adalah anugreah allah sbb tu lelaki di cipta memimpin wanita sampai ke syurga…kk

  13. amboi ckap pa babi lg ang nowh mak ang x ajaq ka
    msty bini ang ny bekas orang an yg kena ttuh sampai luih….ang tw dak mksud dye …ang tnya la pala otak ang sndrii
    ….kita hrus ingat mak yang beranak kita perngobanan depa terlalu besar…tpi aku panas la ngn ang ny smua nk salah semua wanita….sedangkan pompuan yg melahirkan ang… idoit…. ang kena mlu sikit….alautuhhh..

  14. Die nie klau kau org nak tau sbb nepa die tuduh gadis smua xda dara lagi sbb dieaa.. lemah tenaga batin hahaha

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *